تفاوت طراحی سایت با وردپرس 

امروزه اکثر افراد جهان به سمت کسب و کار آنلاین روی آورده‌اند. چندین راه و روش برای کسب درآمد از طریق آنلاین وجود دارد، که یکی از راه های کسب و کار انلاین، داشتن وبسایت است.وبسایت ها به دسته های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند، برای مثال:
.وبسایت فروشگاهی
. وبسایت شرکتی
. وبسایت شخصی
. وبسایت چندمنظوره
. وبسایت خدماتی
. وبسایت خبری
photo18058981800 1024x538 - تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی
وبسایت ها چگونه طراحی میشوند؟
وبسایت ها امروزه یا با دانش کدنویسی طراحی می‌شوند و یا با سیستم مدیریت محتوای وردپرس(بدون نیاز به دانش کد نویسی) طراحی می‌شوند. امروزه طرفداران وردپرس بیش تر از زبان کدنویسی است. طبق آمار بین المللی بیش از ۴۳ درصد سایت های دنیا، با وردپرس طراحی شده اند. دلیل محبوبیت وردپرس رایگان بودن آن، طراحی بسیار راحت و آسان با آن، جعبه ابزار قدرتمند، انعطاف‌پذیری بالا، بروزرسانی دائمی، نیاز نداشتن به کدنویسی و رابط کاربری آسان آن است.
وردپرس در سال 2003 به عنوان یک برنامه نویسی ساده و کاربرپسند شروع به کار کرد و خیلی هم زود به دل کاربران نشست.هدف اصلی وردپرس در ابتدا، راحت تر کردن نوشتن و انتشار محتوا بود، اما با گذشت زمان و افزایش نیازهای کاربران، این برنامه به یک ابزار قوی برای ساخت انواع وب سایت ها تبدیل شد.
مزایا و معایب مدیریت محتوا با وردپرس
در مدیریت محتوا با وردپرس تعداد مزایا از معایب بیشتر است.از مزایای کار با وردپرس میتوان به رابط کاربری ساده آن، امنیت بالا، تعداد زیاد قالب و افزونه های رایگان، کم هزینه بودن و مدیریت راحت محتوا اشاره کرد. در کنار تمام این موارد هر سیستم مدیریت محتوایی معایبی دارد که برای زبان وردپرس می‌توان به بهینه سازی نسبتا سخت، نیاز به مراقب های دائم از قالب و پلاگین های سایت، هزينه‌های جانبی بالا و تداخل پلاگین ها اشاره کرد.
طراحی سایت با وردپرس
چندین افزونه و قالب رایگان در اختیار شما می‌گذارد که میتوانید در طراحی سایت خود از آنها استفاده کنید. بسیاری از این افزونه‌ها کاربردی هستند و در طراحی کمک زیادی به شما می‌کنند و همین امر باعث می‌شود سایت خود را با امکانات زیادی به مشتریان خود معرفی کنید. البته از این‌ نکته غافل نشویم که ممکن است بعضی از این قالب و افزونه های رایگان مدیریت و عملکرد سایت را کُند و دچار اختلال کنند. در ادامه به مزایا و معایب کد نویسی سایت می‌پردازیم و خواهیم دید که طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا با دانش کد نویسی؟
photo18059131469 1024x575 - تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی

مزایای کدنویسی سایت:

۱: نیاز به پشتیبانی کمتری دارد.

۲: نگهداری سایت ارزان تر است.

۳: ظاهر سایت بر اساس ایده ذهنی شما ساخته می‌شود.

۴: توانایی سفارشی سازی بیشتر.

۵: توانایی بهبود عملکرد.

۶: عدم نیاز به بروزرسانی دائمی.

۷: بهینه سازی از ابتدا.

هر سیستم مدیریت محتوایی هم مزایایی دارم و هم معایبی دارد.طراحی سایت با کدنویسی هم از این قاعده مستثنی نیست و در ادامه به معایب این سیستم مدیریت محتوا می‌پردازیم.

معایب کدنویسی سایت:

 ۱: نیازمند زمان طولانی برای طراحی.

۲: وابستگی به یک فرد برنامه نویس.

۳: نیاز به دانش کدنویسی.

۴: هزینه بالای طراحی.

۵: مشکلات احتمالی در نگه داری.

۶: احتمال خطا در کدنویسی.

در طراحی سایت با کدنویسی شما هیچگونه نیازی به ابزار های سایت ساز ندارید و تمام و کمال سایت در اختیار شماست و می‌توانید بر اساس خواسته های خود سایت مد نظر را طراحی کنید.البته باید به این نکته اشاره کرد که در کنار این که ما نیازی به ابزار های سایت ساز نداریم، نیاز به زمان و هزینه زیاد است. بسته به پیچیده بودن پروژه ممکن است هفته‌ها یا ماه ها سایت شما زمان ببرد و از لحاظ هزینه ای برای شما گران تمام شود.

استفاده از وردپرس رایگان است

یکی از دلایل محبوبیت های وردپرس رایگان بودن و در دسترس بودن آن است. این بدین معنا است که هر کسی می‌تواند بدون نیاز به دانش کد نویسی یک وبسایت برای خود طراحی کند و کسب و کار مد نظر خود را راه بی‌اندازد. افراد با داشتن یک سیستم ساده و با داشتن اینترنت می‌توانند سایت مد نظر خود را طراحی کنند و از آن کسب درآمد کنند و یا سایت آنها محلی برای گفت‌وگوی افراد و تبادل نظر باشد.

اهمیت سایت واکنش گرا

امروزه افرادی که از موبایل برای جست‌وجو در گوگل استفاده می‌کنند بسیار بیشتر از افرادی است که با سیستم عامل ویندوز در گوگل گشت و گذار می‌کنند. به همین سبب سایت های واکنش گرا و یا رسپانسیو از اهمیت بالایی برخوردار هستند. طراحان سایت و صاحبان کسب و کار با طراحی واکنش گرای سایت به استفاده آسان کاربران از وبسایت خود کمک می‌کنند. البته، امروزه اکثر قالب های وردپرس از قابلیت واکنش‌ گرا بودن استفاده کرده و کار طراحی را راحت تر کرده است.

در آخر کدنویسی بهتر است یا وردپرس؟

در طراحی سایت می‌شود گفت هم سیستم مدیریت محتوای وردپرس پر عیب است و کدنویسی سایت، هیچ کدام بی نقص نیستند. باید دید نیازها و انتظارات شما چیست. به گونه ای که اگر به یک سایت حرفه ای و بهینه نیاز دارید باید به سمته طراحی سایت با کد نویسی بروید. در سمته مقابل، اگر شما به یک سایت نیمه حرفه ای و رابط کاربری ساده نیاز دارید و می‌خواهید هزینه های طراحی را مدیریت کنید وردپرس انتخاب خوبی است.

کلام آخر

در این مقاله به مزایا و معایب سیستم مدیریت محتوای وردپرس و دانش کدنویسی سایت پرداختیم‌.
مجموعه هوش دیجیتال با بهره‌گیری از هر دو دانش، خدمات طراحی سایت را به شما ارائه می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین و متخصصین ما در ارتباط باشید.

ثبت سفارش ربات تلگرام

برای مشاوره و ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان ما در در هوش دیجیتال در ارتباط باشید.